Turecko - recenze

Alzer

👍 100 %
3 hodnocení
Alzer - Turecko - recenze

Istanbul | Turecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
29. září - 2. října 2021

14 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Alzer

👍 100 %
3 hodnocení
Alzer - Turecko - recenze

Istanbul | Turecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 4 dny (3 noci) dovolené s recenzí
30. září - 3. října 2021

14 290 Kč

Zobrazit nabídku ►

Alzer

👍 100 %
3 hodnocení
Alzer - Turecko - recenze

Istanbul | Turecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
5. října - 7. října 2021

11 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Alzer

👍 100 %
3 hodnocení
Alzer - Turecko - recenze

Istanbul | Turecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
6. října - 8. října 2021

11 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Alzer

👍 100 %
3 hodnocení
Alzer - Turecko - recenze

Istanbul | Turecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
9. října - 11. října 2021

11 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Alzer

👍 100 %
3 hodnocení
Alzer - Turecko - recenze

Istanbul | Turecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
23. října - 25. října 2021

11 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Alzer

👍 100 %
3 hodnocení
Alzer - Turecko - recenze

Istanbul | Turecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
3. října - 5. října 2021

11 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Alzer

👍 100 %
3 hodnocení
Alzer - Turecko - recenze

Istanbul | Turecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
25. října - 27. října 2021

11 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Alzer

👍 100 %
3 hodnocení
Alzer - Turecko - recenze

Istanbul | Turecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
14. října - 16. října 2021

11 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Alzer

👍 100 %
3 hodnocení
Alzer - Turecko - recenze

Istanbul | Turecko
✈ letecky Praha
🍽️ snídaně
📅 3 dny (2 noci) dovolené s recenzí
16. října - 18. října 2021

11 990 Kč

Zobrazit nabídku ►

Zobrazeno 1-10 z celkem 3735

Top nabídky

Výběr nejzajímavějších nabídek z nejbližších 100 termínů odpovídající vašemu výběru. Vybrat si můžete z nejlevnějšího zájezdu, nejluxusnějšího pobytu nebo ubytování s nejlepšími recenzemi:

Turecko - recenze - nejlepší recenze

Turecko - recenze - nejlepší recenze

Nejlepší recenze 100 % má ze 100 nejbližších zájezdů odpovídající vašemu výběru 4hvězdičkový Alzer. Recenze je udělená na základě 3 hodnotících uživatelů. Den odjezdu/odletu je středa 29. září 2021 a den příjezdu/příletu je sobota 2. října 2021. Aktuálně si můžete rezervovat online ubytování v tomto zařízení v ceně 14 990 Kč. Pobyt je se stravou formou snídaně v délce 4 dní, 3 nocí. Tato nabídka je od cestovní agentury Invia s garancí nejlevnější ceny na trhu. Invia zastupuje většinu cestovek v tuzemsku. Invia na svých stránkách uvádí aktuální informace o lokalitě Turecko a o podmínkách dovolené v souvislosti s Koronavirem. U Invie lze dokoupit pojištění na cestu chránící při problémech s Covidem, během dovolené i během cestování, či zrušení pobytu. Do lokality Istanbul, kde se ubytování Alzer nachází se dostanete ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Užijte si nádhernou podzimní dovolenou Super Last Minute v Turecku na podzim s nejlepší recenzí v rezortu Istanbul podle referencí od 3 hodnotících návštěvníků. Hodnocení tohoto ubytovacího zařízení je 100 % ze 100 % (nejlepší hodnocení je 100%, nejhorší recenze je 0%).

Nejlevnější Turecko - recenze

Nejlevnější Turecko - recenze

Nejlevnější dovolenou Turecko - recenze pořídíte v 4hvězdičkovém ubytování Alzer. Svou rekreaci s odjezdem/odletem v úterý 5. října 2021 a příjezdem/příletem ve čtvrtek 7. října 2021 si rezervujte online za bezkonkurenčně nejlevnější prodejní cenu 11 990 Kč. Rekreace v resortu Istanbul je v délce 3 dní - 2 nocí je a se stravou formou snídaně. Tato výhodná podzimní nabídka je od cestovní agentury Invia.cz s garancí nejlevější ceny. Invia na svém webu informuje také o současné situaci v Turecku a o podmínkách pobytu v ubytovacím zařízení Alzer v souvislosti s koronavirem. K rezervaci můžete dokoupit balíček cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, i v případě jejího storna. Alzer je situován v letovisku Istanbul. Doprava do letoviska v lokalitě Istanbul je v rámci této nabídky ✈ letecky, s letenkou z letiště Praha. Využijte nejlevnější Last Minute v Turecku na podzim s průměrnou recenzí 100 % dle 3 referencí od hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší ubytování má hodnocení 0%).

Luxusní Turecko - recenze

Turecko - recenze - nejlepší recenze

Chcete zažít jedinečnou dovolenou v Turecku? Zkuste přepychový luxusní 5hvězdičkový Asteria Bodrum (Gumbet) v letovisku Bodrum. Termín odjezdu/odletu je v neděli 14. srpna 2022 a datum příjezdu/příletu je v neděli 21. srpna 2022. Pobyt je v délce 8 dní - 7 nocí s možností rezervovat online v aktuální prodejní ceně 24 153 Kč se stravou formou All Inclusive. Tato lákavá nabídka týdenního pobytu je od cestovní agentury Invia s garancí nejvýhodnější ceny. U Invie zjistíte také informace o aktuální situaci v Turecku a o podmínkách dovolené v Asteria Bodrum (Gumbet) v souvislosti s Covidem. K online rezervaci lze také zakoupit cestovního pojištění, které vás v případě nesnází s koronavirem ochrání na cestě, během rekreace i v případě jejího zrušení. Do lokality Bodrum, kde se ubytování Asteria Bodrum (Gumbet) nachází, se dostanete letecky, s letenkou z letiště Vratislav. Nechte se hýčkat luxusem na nádherné letní dovolené First Minute v Turecku. Průměrná recenze Asteria Bodrum (Gumbet) je 100 % podle referencí od 4 hodnotících návštěvníků (nejlepší hotel má hodnocení 100%, nejhorší hotel má hodnocení 0%).

Turecko - recenze - recenze

Gloria Serenity Resort - Belek

Není 5hvězda jako 5 hvězda, toto je opravdu na úrovni 5hvězdy, byli jsme velmi spokojenívíce recenzí

Cornelia De Luxe Resort - Belek

Naprosto nejlepší rodinná dovolená, co jsme zažili. Perfektní služby, krásný hotel, až rodinná atmosféra. A nenechali jsme si to zkazit ani krachem cestovky 4 dny po příjezdu do hotelu.více recenzí

Regnum Carya Golf & Spa Resort - Regnum Carya Golf & Spa Resort - Belek

Nejlepší dovolená - Turecko zatím nikdy nezklamalo. Cena odpovídala kvalitě.více recenzí

Jaké jsou možnosti dovolené v Turecku?

Dovolená a Last Minute

Pro zobrazení všech volných termínů dovolené, všech rezortů a Last Minute zájezdů do Turecka vyberte úvodní stránku v Lastminuteturecko.cz - dovolená Turecko a Last Minute zájezdy 2021 a 2022.


Výběr lokality

Svůj pobyt v Turecku můžete vybrat z následujících 12 letovisek / rezortů:

Alternativní dovolená

Nevybrali jste si v Lastminuteturecko.cz žádný vhodný pobyt podle vašich představ? Pro dovolenou v Turecku můžete vyzkoušet například také web Last Minute Turecko. Zajímají vás možnosti rekreace v jiných zemích? Co se podívat na jinou oblíbenou dovolenou jako dovolená Černá Hora, pobyty Egypt nebo například zájezdy Chorvatsko či Last Minute Jordánsko.

Vyhledávání zájezdů
Vaší dovolenou: Turecko - recenze můžete lépe vybrat pomocí vyhledávání v horní nebo levé části stránek. Jednoduše zvolíte jednu nebo více lokalit, termín odjezdu/odletu nebo příjezdu/příletu, typ dopravy a stravu. Neomezujte zbytečně počet volných termínů dovolené zvolením příliš mála možností. Chceteli například ubytování v Turecku s plnou penzí, zkuste přidat další možnosti stravy jako je polopenze nebo All Inclusive.
Termín pobytu od: vyplňte datum nejbližšího dojezdu nebo odletu. Termín pobytu do: vyberte datum nejpozdějšího návratu nebo příletu. Kliknutím na tlačítko "Vyhledat" se zobrazí všechny zájezdy odpovídající vašemu výběru.

Prohledáváme: Dovolena.cz | Invia.cz | TravelPortal.cz.
Copyright © 2021. Lastminuteturecko.cz - porovnání cen zájezdů do Turecka. Web Lastminuteturecko.cz využívá cookies.